1
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Primex eshte perfaqesuese e firmave te veta:

 1. Fabrika e prodhimit te mobileve Home Concept qe gjindet ne Poloni.

https://www.youtube.com/watch?v=DhNoTpuZpm0&t=1s

 1. Forestdream, Hometrend dhe Homeface jane firma qe gjinden ne Gjermani dhe mirren me shitjen e mobileve ne gjithe Evropen.

Primex mirret me: planifikimin e prodhimit, organizimin e shitjes me shumice dhe pakice ne gjithe boten, organizimin e logjistikes, e-commerce, B2B, B2C, costumer care.

Primex gjithashtu mirret edhe me: financa, dizajn, social media, development, IT service.

Jemi staf I ri ne rritje dhe dinamik. Stafi jone prej 30 personave bashkepunon me partneret tane evropiane ne shume gjuhe dhe shume shtete!

Për të forcuar ekipin tone, ne kërkojmë persona të pasionuar për të i’u bashkangjitur ekipit tone.

Përgjegjësitë dhe detyrat per poziten Asistent/e në Administratë:

 • Regjistrimi I transaksioneve në sistem te gjermanise.
 • Krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës.
 • Përgjegjës/e për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative.
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Përgjegjësitë dhe detyrat per poziten Asistent/e në Shitje:

 • Zhvillimi dhe ruajtja e marrëdhënieve afatgjata me klientët.
 • Zhvillimi i njohurive të thella për produktet e kompanisë.
 • Mbajtja e një regjistrimi të saktë të të gjitha shitjeve, takimeve të planifikuara të klientëve dhe ankesave të klientëve.
 • Përgatitja e analizave kosto-përfitim për klientët e mundshëm dhe ekzistues për të përcaktuar opsionet më të përshtatshme të blerjes.
 • Përgjigja e pyetjeve të klientëve dhe përshkallëzimi i çështjeve komplekse në departamentet përkatëse sipas nevojës.

Kualifikimet:

 • Preferohet shkollim universitar.
 • Të ketë njohuri në programin Microsoft Office – Excel.

Pritshmëritë:

 • Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja.
 • Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion.
 • Të posedoj aftësi organizative.

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

 • Orari i punës: HËNE - PREMTE
 • Pagë atraktive
 • Kontrate pune afatgjate
 • Mundesi  zhvillimi dhe avansimi ne pozite
 • Punë Internacionale 100% (Me kompani te huaja)
 • Staf dinamik

Mënyra e Aplikimit:

 • Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com
 • Konkursi është I hapur 30 ditë nga dita e publikimit

ADRESA: Rruga Sheshi I Lirisë ne Fushe Kosove.

Shikime 9,496
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 19/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet