PREMIUM PLUS

Bashkëpunëtor/e të Shitjes (Gjithë Kosova)

TEAMWORK
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania TEAMWORK operon në 60 shtete të botës dhe është në nivel ndërkombëtar fatmirësisht edhe në Kosovë me staf professional.Kërkohen bashkëpunëtor të shitjes në gjithë territorin e KOSOVËS.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën bashkëpunëtor/e të shitjes :

  • Përparësi kanë çiftet ( shokë-shoqe, burrë-grua )
  • Të jenë komunikativ/e,
  • I pajisur me patent shofer kategoria B
  • Të ketë veturë në shfrytëzim
  • Shpenzimet mbulohen nga kompania

Kompania jonë ofron kushte shumë të mira pune :

  • Paga me standard Europian 450 Euro+ ( për vetëm 3 orë në ditë )
  • Udhetime jashtë vendit gjdo 6 muaj
  • Trajnime për punë dhe biznes falas
  • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )
  • Mundësi pune edhe në shtetet e bashkimit Europian

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-18:00  Nr tel: +383 46 260 000

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kësaj e-mail:

teamwork.de@hotmail.com

Shikime 2,892
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 19/02/23 (23 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management