1
PREMIUM PLUS

Punëtore në Administratë

Ruaj
LIRI
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs pune

Fabika konditorike LIRI Prizren shpallë konkurs punë:

  • Punëtore në Administratë

Kualifikimi për pozitën Administratore:

  • Përvoje punë në Administratë
  • Aftësi të shkelqyeshme organizimi dhe komunikimi
  • Aftësi e menaxhimit të punës nën presion
  • Aftësi të mira kompjuterike

Të interesuarit të na kontaktojnë në tel: +383 45 757 017, email: info@liriprizren.com ose të na vizitojnë  në zyret tona te Fabrika Liri Tranziti I ri Prizren.

Konkursi është I hapur nga 21.01.2023-01.02.2023.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet