1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Asistent/e Administrativ/e

     Detyrat dhe pergjegjesitë

 • Planifikimi i detyrave dhe përgjegjësive në vendin e punës,
 • Regjistroni transaksionet dhe kontabilitetin
 • Regjistrimin e faturave të shpenzimëve për vetura dhe kamiona,
 • Mbatja e evidencës të shpenzimeve të karburanteve dhe shpenzimeve te tjera të mjeteve te transportit te kompanisë ,
 • Kompletimin e dokumentaciconit per vozitesat e kamionave
 • Të jetë pëgjegjëse në punë që bën,
 • Të respektoj hirarkinë dhe specifikat e kompanisë,
 • Ruajtja e raporteve kolegiale me departamentet dhe sektorë e tjera të kompanisë.

Kualifikimi:

 • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme,
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
 • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,
 • Njohuri të shkëlqyeshme të kompjuterit.

Te Interesuart duhet te dergojn CV-n ne email info@agimicompany.com

Shikime 3,066
Kategoria Administratë
Skadon 31/01/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet