1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Credica LLC si rezultat i zgjerimit të aktivitetit të saj kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për pozitat:

 • Praktikant/e

(Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjilan, Mitrovicë)

Përgjegjësitë kryesore për Praktikant/e:

Ndihmon Zyrtarët Ligjorë dhe Zyrtarët për mbledhjen e kredive jo-performuese:

 • Të kontaktoj dhe menaxhoj në baza të rregullta klientët në portfolion e saj/ tij;
 • Të bëj vizita të rregullta në terren te klientët dhe organet e përmbarimit të përcaktuar në portfolion e saj/tij;
 • Të bëj vlerësimin e ekspozimeve kreditore jo-performuese me maturi dhe profesionalizëm dhe të propozoj zgjidhje adekuate;
 • Të përfaqësoj kompaninë në lidhje me klientët në procedurë përmbarimore dhe/ apo civile;
 • Të përgatit raporte të rregullta në lidhje me aktivitetet rreth klientëve në portfolio të saj/ tij;
 • Të filloj procedurën përmbarimore ndaj klientëve jo-performues pranë Përmbaruesëve Privat dhe Gjykatave;

Kërkesat për:

 • Diplomë Universitare (e preferuar në Juridik, Ekonomik, Administrim Biznesi ose të ngjashme), ose;
 • Të jetë në vitin e fundit apo të ketë përfunduar rishtazi studimet në Fakultetin Juridik ose Ekonomik.

Për të gjitha kategoritë:

 • Aftësi të shquara komunikimi, organizative dhe analitike;
 • I/E dedikuar dhe vetëmotivuar për sukses;
 • Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office (posaçërisht Excel dhe Word);
 • Të posedoj Patentë Shofer kategorinë “B”.

Të dhënat:
Pozitat: Praktikant/e
Vendndodhja: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjilan, Mitrovice;
Kontrata: Sipas Ligjit të Punës; (Puna Praktike është me pagesë)
Aplikimet mbyllen: 2 Shkurt 2023.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në dhe dokumentet tjera përcjellëse edhe në e-mail adresën:

hr@credica.org

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në dhe dokumentet tjera përcjellëse edhe në e-mail adresën:

 

hr@credica.org

Shikime 4,472
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 02/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet