1
PREMIUM

Arkatare (5), Sektoriste (8)

Ruaj
Emona Center
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

KOMPANIA: “Emona Center” SH.P.K.  Nr i biznesit: 810693839

POZITA:     

Arkatare - (5 Pozita);

Sektoriste (8 Pozita);                   

LOKACIONI : Prishtinë- Ilirija Bullding (Bregu i diellit)         

Njohuritë dhe Shkathtësitë:

  • Të ketë përvojë në punë të njejtë apo të ngjashme;
  • Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar;
  • Të ketë shkathtësi komunikative, planifikuese dhe organizative;
  • Të jetë i aftë të punoj në grup dhe punë individuale;

Të interesuarit/at mund të aplikojnë  direkt në email adresën info@emonacenter.com

Konkursi është i hapur nga data 20.01.2023 deri më datë 31.01.2023

Shikime 3,192
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/01/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet