1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita - English Client Support

Remote - Puno prej Shtëpisë

Detyra dhe Pergjegjesite:

  • Mirëmbajtjen e rrjeteve Sociale sipas kërkesës së kompanisë
  • Shërbim të Mirsjelle ndaj Klientit
  • Prezantimin e Shërbimeve tek Klientët e rinjë
  • Arritja e Objektivave Mujore të përcaktuara

    Kualifikimet:
  • Minimum Shkollimi i Mesëm, përparësi përgatitja Univeristare
  • Aftësi Komunikimi ne Gjuhen Angleze
  • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi

Oraret e Punës:
Orar i Caktuar në Bazë të kërkesës tuaj

Paga: 300$ - 1600$

Aplikoni duke dërguar CV tuaj në aukkosovo.llc@gmail.com 

Shikime 10,866
Kategoria Mbështetje e Konsumatorëve, Call Center
Skadon 18/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet