1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Customer Service

Kushtet:

  • Njohja e gjuhës Angleze
  • Përvojë në shërbime ndaj klientit, shitjet ose një fushë të ngjashme
  • I/e shkëlqyeshëm në komunikim
  • Aftësitë bazë kompjuterike dhe përvoja me gjurmimin dhe regjistrimin e informacionit të thirrjes, regjistrimin e dokumenteve ose përditësimin e profileve/llogarive të klientëve
  • Aftësi të shkëlqyera në menaxhimin e kohës dhe përcaktimin e prioriteteve
  • Aftësia për t'iu përgjigjur telefonit, për të dëgjuar në mënyrë aktive, për të transmetuar informacionin dhe për të shtypur informacionin bazë njëkohësisht

Ju lutem dergoni CV-te ne emailat e me poshtem;

v.sojeva@goshipping.eu

s.orfanidis@goshipping.gr

Shikime 3,443
Kategoria Telekomunikim
Skadon 03/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet