Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Menaxher/e i ri/e re për Zhvillimin e Biznesit

Data e publikimit: 19.01.2023

Lokacioni: Prishtinë

Moneta është institucion financiar jobankar (IFJB), kompani lidere në Kosovë me seli në Prishtinë, e specializuar në ofrimin e shërbimeve financiare. E licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës dhe MoneyGram International, Moneta ofron shërbimet e transferit të parave, shërbimin e pagesave nëpërmjet rrjetit të saj të agjentëve, anembanë Kosovës.

Po kërkojmë kolegë në pozitën Menaxher/e i ri/e re për Zhvillimin e Biznesit që t’i bashkohet ekipit të Biznesit në Moneta.

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Hulumton tregun për lokacione dhe biznese të përshtatshme për bashkëpunim lidhur me shërbimin e transferit të parave dhe pagesave si dhe shërbimeve të tjera;
 • Mirëmban rrjetin e agjentëve ekzistues dhe krijon bashkëpunim me agjentët e rinjë;
 • Përgjegjës për kompletimin dhe dorëzimin e dokumentacionit për licencimin e agjentëve të rinjë;
 • Trajnon agjentët për rregullat dhe procedurat e procesimit të shërbimeve të Monetës;
 • Vazhdimisht hulumton lokacionet e konkurrencës;
 • Promovon vazhdimisht shërbimet e punëdhënësit;
 • Organizon dhe mbikëqyrë promocionet e ndryshme në gjithë vendin;

Kërkesat dhe kualifikimet kryesore:

 • Diplomë universitare në administrim biznesi, ekonomi ose të ngjashme (e dëshirueshme);
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizative;
 • I/e orientuar në shitje;
 • Patent shofer (kategoria B);
 • Aftësi të MS Office;
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në hr@monetaks.com

Luteni që të vendosni titullin e pozitës në të cilën aplikoni,“Menaxher/e i ri/e re për Zhvillimin e Biznesit”

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Afati i fundit për aplikim: 03.02.2023.

Shikime 1,882
Kategoria Menaxhment
Skadon 03/02/23 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management