1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PROTEC hapë konkurs për vende të lira të punës.
Nëse jeni person kreativ, i motivuar, e mbi të gjitha i vëmendshëm ndaj detajeve, aplikoni për t’u bërë pjesë e ekipit tonë.

Si rezultat i rritjes së kërkesës për shërbimet që ofron, PROTEC kërkon kandidat të motivuar që të aplikojnë për këto vende pune:

 1. Arkitekt/e – 1 Pozitë
 2. Inxhinier/e – 1 Pozitë
 3. Inxhinier i makinerisë – operator ne makina – 1 Pozitë
 4. Ndihmes i deposë – 1 Pozitë.
 5. Punëtor/e në sektorin e prodhimit
 6. Monter i dyerve dhe dritareve
 7. Punëtor në sektorin e Xhamit (Xhamprerës)

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën 1 dhe 2:

 • Menaxhimi i projekteve të kontraktuara,si dhe mbikqyrja në teren.
 • Matja dhe vizatimi teknik i gjendjes ekzistuese në teren.
 • Përgaditja e ofertave.

Kualifikimet për pozitën 1 dhe 2:

 • Diplomë universitare Bachelor apo Master në drejtimin përkatës;
 • Përvojë punë në fushën e ngjashme;
 • Të ketë njohuri rreth programeve ArchiCad, AutoCAD dhe Microsoft Office;
 • Të ketë  njohuri të gjuhës Angleze,e preferuar njohja e gjuhës Gjermane
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën 3:

 • Operimi në makina
 • Mirëmbajtje e makinave.

 Kualifikimet për pozitën 3 :

 • Diplomë universitare Bachelor apo Master në drejtimin përkatës;
 • Përvojë pune në fushën e ngjashme;
 • Të ketë njohuri rreth programeve ArchiCad, AutoCAD dhe Microsoft Office;
 • Të ketë  njohuri të gjuhës Angleze obligative.

Detyrat dhe kualifikimet për pozitën  4 , 5 , 6 ,7 :

 • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme.
 • Perparsi kan kandidatët qe kanë përvojë në sektorin përkatës
 • Të ketë aftësi të mira organizative, kordinim, si dhe aftësi të mira për pune ekipore

Shënim:
Për pozitën 5 inkurajohen të aplikojnë edhe gjinija FEMRORE.
Preferohen aplikantët nga këto qytete: Gjilan, Viti, Kamenicë.

Vendi i punës: Gjilan, Kosovë
Konkursi ështe i hapur : 19.01.2023 – 28.01.2023

Për të aplikuar dërgoni CV-në dhe per poziten 1,2,3 ne CV te bashkangjitet dhe foto,aplikoni ne e-mail: info@protec-ks.net ose në zyret tona në rrugën Ramiz Cërnica nr.140 në Gjilan.

Për informata kontaktoni në numrin: Mob: 045 305 871  Fix : 0280 310 330
Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 28/01/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet