1

Shofer (Kategoria B), Shofer (Kategoria C), Merchandiser. Mini - komercialist (Prizren, Suharekë, Dragash, Mamushe dhe Has)

Ruaj
Extra Fruit
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lëngjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:

KONKURS

Për rekrutim të tri pozitave:

 • Shofer me kategori B
 • Shofer me kategori C
 • Merchandiser  –  ( tereni Prishtinë )

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Të ketë patentë shofer kategori B ose C
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 31.01.2023, në e-mail adresën: info@jaffachampion.com apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123


Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lëngjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:  

KONKURS

Për rekrutim të tri pozitave:

Mini - komercialist ( tereni Prizren, Suharekë, Dragash, Mamushe dhe Has )

Shofer me kategori B

Shofer me kategori C

Merchandeser  –  ( tereni Prishtinë )

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Të ketë patentë shofer kategori B ose C
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 10.02.2023, në e-mail adresën: info@jaffachampion.com apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Faleminderit,

‘’Extra Fruit’’shpk

Shikime 3,090
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 31/01/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet