1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjent/e i/e Shitjes

Kandidatet duhet të jenë nga rajoni i Prishtinës

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Prezantimin, promovimin dhe shitjën e produkteve tek klientët ekzistues dhe te rinjë duke përdorur praktikat më të mira dhe trendet promovuese;
  • Zhvillimin e Distribuimit – duke siguruar disponueshmerine dhe mbajtjen e te gjitha njesive te stokut (SKUs).
  • Zbatimi dhe koordinimi i aktiviteteve të dakorduara të marketingut (pozicionet dytësore, komunikimi i ofertave speciale);
  • Monitorimi i aktiviteteve të produkteve;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë e Shkollës së Mesme;
  • Përvojë pune minimum 2-3 vite si Merchandiser/e apo Agjent/e të Shitjës në produkte Ushqimore dhe Pijeve apo produkteve të raftave.
  • Njohja e gjuhës angleze dhe serbo-kroate konsiderohet si përparësi;
  • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B.

Si të Aplikoni 

 NELT Sh.P.K është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com Afati i aplikimit është deri me datën 27 Janar 2023 ora 17:00.
Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi shkruani pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në pjesen "Subjet Line",  dhe CV-ja juaj të jetë e emëruar (Emri Mbiemri - CV).

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet