1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

GRANDSTORE hap konkurs për:

Pastrues (3)

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Mirëmbajtja e nivelit të lartë të pastërtisë në të gjitha hapësirat e qendrës;
  • I/e orientuar drejt detajeve dhe në gjendje të mbaj nivel të lartë të përgjegjësisë;
  • Pastrimi I mjeteve të punës pas perdorimit të tyre;
  • Sipas nevojës kryen dhe detyra të tjera të caktuara nga udhëheqësi;


Lokacioni: Grand Store Prishtinë, Veternik

Të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të kontaktit:  049-545-057

Shikime 5,414
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 17/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet