Teknik I Makinerisë (Mirëmbajtje)

Fresh-co shpk
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Fresh-Co e cila merret me prodhimin dhe distribuimin  e produkteve higjienike  shpall konkurs per tre vende  pune për pozitat si më poshtë:

 • Teknik I makinerisë (mirëmbajtje) – 1 Pozitë

Aplikantët duhet të jenë banorë të Komunës së Pejës.

Detyrat e punës

 • Të kontrollojë me përpikmeri makinerit të cilat kanë nevoj servisimi
 • Të mbikqyrë makinerin gjatë punës dhe të detektojë ndonjë defekt të mundshëm dhe të jep zgjidhje të shpejtë
 • Të kryej teste performance
 • Të regjistroj çdo defekt mekanik dhe të analizoj shkaqet e tij
 • Konstatimi dhe përcaktimi i materialeve të nevojshme për mirëmbajtje
 • Të kryej detyra tjera sipas nevojës Brenda fushës së tijë të ekspertizës
 • Të kryej punë dhe detyra tjera sipas nevojës dhe kërkesave të paraqitura.
 • Të bart përvojen e tij  që e fiton gjat punës në kompanin Fresh- Co te punonjësit tjerë.
 • Të raportoj të Inxhinieri kryesor për çdo eventualitet.

Kualifikimet

 • E preferueshme kandidatët të  kenë përvojë pune së paku 3 vite në lëmin e rregullimit të makinerisë prodhuese
 • Përparësi kanë kandidatët që kanë të përfunduar studimet e larta në fakultetin përkatës
 • Të ketë aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të punës në grup

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit të na kontaktojn në nr. Tel: 049 811 565 ose në e-mail erajsedefi@hotmail.net  Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shikime 1,680
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 17/02/23 (21 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management