Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs

 Shites Ambulantiv 

Përgjegjësitë:

 • Vizitat e marketeve dhe hapje te pikave te shitjes
 • Mban përgjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga udhëheqësi;
 • Bën përgatitje para daljes në teren, vendos qëllimet për secilën vizitë, dhe përcakton prioritet gjatë vizitave;
 • Bën prezentimin, dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës, që i caktohet.
 • Mban evidenca financiare ditore për vlerat e mallit, dhe mallit të shitur ne terenin perkatës.
 • Raporton në baza ditore gjatë vizitave në terren;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që  i caktohen nga mbikqyrësi.
 
Kualifikimet e kërkuara:
 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, kualifikimi universitar është përparësi;
 • Të ketë minimalisht 1 vite eksperiencë në të njëjtin profil pune
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.
 • Të ketë patent shofer kategoria B
CV-në dhe dëshmit për përvojën tuaj mund t’i dërgoni në këtë adresë: tavagroupshpk@gmail.com
apo të kontaktojnë në numrin tonë të telefonit: 044- 588- 400 

Shikime 1,574
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/02/23 (21 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management