Kujtesa

Agjent/e të shitjes (5)

	 	 

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune në pozitën:

Agjent të Shitjes

Agjentët kërkohen per qytetet:

 • 1 x Agjent të Shitjes-Prishtinë
 • 1 x Agjent të Shitjes-Gjakovë
 • 1 x Agjent të Shitjes -Prizren
 • 1 x Agjent të Shitjes-Mitrovicë
 • 1 x Agjent të Shitjes-Pejë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë për persona fizik
 • Përfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët

-Bën prezantimin e ofertave /shërbimeve të Kujteses

-Lidhjen e kontratave me marrëveshje dhe percjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kycjen e klientit në rrjet.

Kushtet financiare

-Paga baze dhe incetiva te larta

Kualifikimet:

-Përvoje pune në shitje

 • Të posedoj aftësi udheheqëse dhe të jetë analist i mirë,
 • Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndrrimet eventuale në treg
 • Aftësi të mira komunikuese

-Të ketë iniciative dhe aftësi të mira komunikimi

- Leja e vozitjës do ishte perparsi

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 10.05.2019 deri më datë 17.05.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

TAGS: KujtesaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2030
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC