1

Udhëheqës të shërbimit të mirëmbajtjes

Ruaj
Brickos
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fabrika e bllokave “BRICKOS” sh.p.k shpallë:

KONKURS

Udhëheqës të shërbimit të mirëmbajtjes

  • Kandidati duhet të ketë të përfunduar shkollimin e lartë - fakultetin.
  • Drejtimi: Makineri, mekatronikë si edhe degët e tjera teknike janë përparësi, por pa u kufizuar vetëm në këto drejtime.
  • Kërkohet njohje e punës me kompjuter. Njohja e programeve profesionale teknike është përparësi.
  • Të kenë aftësi komunikuese dhe menxhuese me stafin teknik në terren dhe në punëtori.
  • Të kenë aftësi dhe gatishmëri për punë ekipore.
  • Të kenë ambicie për ngritje në karrier;
  • Përvoja e punës është përparësi.

Afati për aplikimin e kandidatëve të interesuar është  deri më 25.01.2023

Formulari per aplikim mund te merrete ne zyret e fabrikes Brickos sh.p.k, ose aplikoni duke dërguar CV -në tuaj në Email: brickos.ks@gmail.com

Për më shumë informata të interesuarit të paraqiten në zyret e kompanisë, ose në telefon 044-124-532

 

Shikime 1,782
Kategoria Menaxhment
Skadon 25/01/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Dardanë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet