1

Kamarier (2), Skarist/e (2), Enëlarëse (2), Ndihmës Kamarier (2)

Ruaj
Fast Food & Pizzeria 004
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fast Food & Pizzeria 004 shpall konkurs për 8 vende të lira pune, me orar të plotë dhe gjysëm orari.

Kërkohen:

  • Kamarier/e  (2)
  • Skarist/e (2)
  • Enë Larëse (2) me orar të plotë punë me gjysëm orari (4 orë) kerkojmë 
  • Ndihmës kamarier (2) gjysmë orari (4 orë) 

Cka Ofrohet:

  • Paga mbi mesataren e tregut,
  • Dita e diel pushim,
  • Pushim veror dhe dimëror nga 6 ditë pune


Të gjithë të interesuarit të lajmërohen cdo ditë pune nga ora 10:00 - 16:00  në numrin e telefonit:

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet