1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


hr@albicenter.com

Shikime 6,373
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet