Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita:Vozitëse

Vendi: Pejë

Lloji: Orari i plotë i punës

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Preferohet përvojë pune paraprake
  • Aftësitë shkëlqyera komunikimi
  • Patentë Shoferi Kategoria B

Kërkesat:

  • Diplomë e Shkollës së Mesme
  • Përvojë paraprake pune
  • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë

Ju përfitoni:

  • Saktësi në pagë
  • Sigurim Shëndetësor
  • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
  • Rekreacion

Express Store - "2 Hapa Larg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te  shitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor  të  zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com

Konkursi mbetet i hapur nga data: 17.01.2023 deri me 04.02.2023.

Shikime 1,911
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 04/02/23 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management