1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

 1. Roje Fizike
 • Prishtinë
 • Lipjan
 • Obiliq
 • Prizren
 • Pejë

 1. Patrullë Intervenuese
 • Prishtinë
 • Pejë
 • Prizren
 • Ferizaj

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor
 • Kopjen e letërnjoftimit
 • Certifikatën shëndetësore
 • Certifikatën që nuk jeni nën hetime nga Gjykata
 • Vërtetimin se nuk keni dosje penale nga Policia.
 • Certifikatën që dëshmon se nuk është marrë zotësia e veprimit

 1. Operator i Mbikëqyrjes Elektronike/Video Vëzhgimit
 • Prishtinë

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor
 • Kopja e letërnjoftimit
 • Certifikatën shëndetësore
 • Certifikatën që nuk jeni nën hetime nga Gjykata
 • Vërtetimin se nuk keni dosje penale nga Policia.
 • Certifikatën që dëshmon se nuk është marrë zotësia e veprimit

 1. Roje i Transportit të Parave të Gatshme
 • Prishtinë

  Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Kopja e letërnjoftimit
 • Kopja e patent shoferit
 • Certifikatën që nuk jeni nën hetime nga Gjykata
 • Vërtetimin se nuk keni dosje penale nga Policia.
 • Dëshminë e kualifikimit shkollor

 1. Teknik i Montimit
 • Prishtinë

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor
 • Kopja e letërnjoftimit
 • Kopja e patent shoferit
 • Certifikatën që nuk jeni nën hetime nga Gjykata
 • Vërtetimin se nuk keni dosje penale nga Policia

          Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepsioni në Besa Security).

CV dhe dokumentet përkatëse mund t’i dergoni në emailin hr@besasecurity.com te rubrika SUBJEKT të cekët

Emri, mbiemri dhe pozita për të cilën aplikoni.

VËREJTJE:

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Pas intervistës, të intervistuarit do të njoftohen për nxjerrjen e dokumenteve të sipërcekura të nevojshme për secilin kualifikim!

Aplikacionet për këto pozita pranohen deri në ditën e Premte, 30 janar 2023, ora 16:00.

Adresa për aplikim: Zyra Qendrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë).

Telefoni kontaktues: 049/964-618

Shikime 3,104
Kategoria Siguri & Mbrojtje
Skadon 30/01/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management