1
PREMIUM PLUS

Operator Shtypi, Aplikant i PVC Folieve, Monter i Reklamave, Saldues, Elektricist

Ruaj
Zhaki Advertising
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Zhaki Header

BASHKOHU ME NE
NË NJË NIVEL TJETËR

Të gjithë profesionistët dhe adhuruesit e profesionit, kjo është mundësia për t'u bashkuar me ne:

  1. Operator Sthypi
  2. Aplikant i PVC Folieve
  3. Monter i Reklamave
  4. Saldues
  5. Elektricist

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butoni të mëposhtëm "Apliko".

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet