Librex
Agjent/e Tregtar/e
Shpërndaje
	 	 
LIBREX HOLDING
Me seli në Kosovë
 
Kërkon agjent/e tregtare për rajonet:
Prishtinë,
Fushë Kosovë,
Lipjan,
Shtime,
Ferizaj,
Kaçanik,
Hani Elezit,
Viti
 
Jeni mërzitur nga punët e zakonshme? 
Jeni lodhur nga rutina e përditshmërise në punën tuaj? 
Po kërkoni një punë të re, atraktive një punë me orar fleksibil, një pune ku jeni i lirë të bëni më se miri atë qe dikund tjeter nuk keni hapsirë në fushën e shitjes dhe marketingut?
Një punë ku perveç punës çdo ditë mësoni gjëra të reja permes seminareve brenda dhe jasht vendit. 
Nëse po... e gjitha çfar duhet është të jeni të moshës 18 vjeç e tutje, të keni patent shofer dhe makine.
Dërgoni CV-te tuaja në email adresen: punesohutani.ks@gmail.com
Afati i fundit per aplikim: 22, Maj 2019
Shikime 1187
Kategoria Shitje
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US