PREMIUM

Shitës/e (3)

Gorenje Departament Store
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE për qytetin e Lipjanit

Pozita: Shitës/e - 3 pozita
 
Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të mirëpres klientët, asistoj dhe sygjeroj në shitje;
  • Përgatit, organizon dhe vendosë produktet nëpër rafte;
  • Përkujdeset që të jenë të vendosura të gjitha çmimet e artikujve në rafte;
  • Si dhe zhvillon detyra tjera të natyrës së punës.

Kualifikimet profesionale

  • Diplomë e Shkollës së Mesme;
  • Eksperiencë pune në shitje për të paktën 1 vit;
  • I/e motivuar dhe ambicioz/e;
  • Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe ndër-personale.

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin punesim@gntc-ks.com
Konkursi qëndron i hapur nga data 16.01.2023 deri më 29.01.2023
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 77 77 52 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 2,540
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/01/23 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management