1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Porsche Prishtina është anëtare e grupit të njohur botëror Porsche Holding nga Austria. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe servisimin e automjeteve. Porsche Prishtina kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar për pozitat në vijim:

Specialist në Mekatronikë

Detyrat e punës:

 • Mirëmbajtja dhe riparimi i pjesëve elektrike dhe elektronike të automjetit
 • Diagnostifikim specifik të automjetit
 • Servisim i Automjeteve
 • Leximi i dokumenteve teknike

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Shkollë profesionale
 • Preferohet kualifikimi Universitar /Inxhinier i diplomuar
 • Përvojë pune profesionale
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip
 • Vetë-iniciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë
 • Njohuri të gjuhes angleze apo gjermane

Porsche Prishtina ju ofron:

Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.                                                                                                

Të gjithë të interesuarit, luten të dërgojnë Autobiografinë (CV) e tyre me dokumente përcjellëse në info@porsche-kosova.com, më së largu deri më 10.02.2023.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.


Porsche Prishtina është anëtare e grupit të njohur botëror Porsche Holding nga Austria. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe servisimin e automjeteve. Porsche Prishtina kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar për pozitat në vijim:

Këshilltar për pranim në servis

Detyrat e punës:

 • Pranon kërkesat e klientëve
 • Hap urdheresat e punes per kliente
 • Përcakton nivelin e punës servisuese
 • Këshillon klientët rreth gjendjes se vetures,punes se nevojshme dhe shpenzimet per te                        
 • Kontrollon rastet e lidhura me kërkesat e garancisë

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Shkollë profesionale
 • Njohuri mbi funksionimin e automjeteve dhe sistemeve të tyre
 • Zotërim të shkëlqyer të gjuhës angleze ose gjermane
 • Përparësi do të kenë kanditatët të cilët posedojnë:
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi 
 • Aftësi të mira organizative dhe analitike
 • Përvojë pune mbi 2 vite në servis të brendeve Volkswagen, Audi, Seat ose Skoda

Porsche Prishtina ju ofron:

Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.                                                                                                 

Të gjithë të interesuarit, luten të dërgojnë Autobiografinë (CV) e tyre me dokumente përcjellëse në info@porsche-kosova.com, më së largu deri më 10.02.2023.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet