1
PREMIUM

Menaxher/e i/e Shitjes

Ruaj
Donito
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MENAXHER/E I SHITJES NË FUSHË KOSOVË

Lokacioni: Fushë Kosovë.

Detyrat dhe pergjegjësitë

  • Organizon, drejton dhe mbikqyre mbarëvajtjen e punës.
  • Hulumton tregun e punes dhe planifikon shitjen.
  • Organizimi I stafit dhe delegrimi I punëtorve.
  • Përgatitja dhe përpunimi I raporteve te stafit.
  • Perpilon me përgjegjësi listë prezencat javore dhe mujore te stafit, duke zbatuar të gjitha rregullat e përcaktuara në këtë drejtim.
  • Të jetë përgjegjës/e për funksionimin e rregulltë të pikes të cilen është duke e administruar, në përputhje me rregulloret dhe dispozitat e ligjit në fuqi.

Kualifikimet:

  • Të ketë të përfunduar fakultetin në drejtimet ekonomike ose fusha të ngjashme relevante
  • Përvoj pune në pozita menaxhuese
  • Të jetë tip organizativ dhe komunikativ.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund ti dergojnë CV-të e tyre në email adresën tone donito.shpk@gmail.com

Konkursi mbetet I hapur deri me daten 25.01.2023.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet