1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Digiteyez, Marketing Agency eshte ne kerkim te një:
  • Web Dizajner/e
Nese je kreativ/e
Nese ke njohuri ne Web Dizajn
Nese ke deshire me msu cdo dite dicka te re
Nese ke 1 deri ne 5 vite pervoje pune, jemi shume te interesuar per te ju takuar.
 
Bashkohu me ekipin tonë
Çka duhesh me bo?
  • Zhvillimi i websiteve te bazuar ne Wordpress platform
  • Implementimi i ideve te klientit ne webfaqe funksionale
  • Implementim dhe perkrahje teknike per E-Commerce
  • Mirëmbajtja e Webfaqeve te klienteve ekzistues
  • Bashkepunim me ekipin ekzistues
Cka duheni te dini?
  • Njohuri me UI/UX
  • Zhvillimin dhe dizajnim te websiteve me WordPress
  • Njohuri me CSS dhe Javascript
Si mund te aplikoni:
  • Na e dergon nje CV dhe portfolio ne: info@digiteyez.com ose ne mediat tona sociale
Orari: i Plote
Lokacioni: Afer Rruga b 

Shikime 6,031
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 14/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet