1
PREMIUM PLUS

Agjent/e i/e Shitjes (Regjioni i Dukagjinit), Asistent/e i/e Shitjes (Ferizaj)

Ruaj
Agro Com Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Agro Com Group Shpk, e cila bënë shitjen me shumicë të ngjyrave, llaqeve , vegla të punes etj, shpallë konkurs për 2 pozita pune, Agjent/e i/e shitjes në teren (për regjionin e Dukagjinit), si dhe Asistent/e i/e shitjes nga zyra.

Agjent/e i/e shitjes në teren (Regjioni i Dukagjinit):

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

 • Viziton bleresit në baza ditore, dhe merr porosit nga ta.
 • Analizon prezencen e produkteve ne treg.
 • Krijon lidhje afatgjate me klient dhe përkujdesje të vazhdueshme ndaj tyre,
 • Përcjell dinamiken e shitjes së produkteve sipas muajve, kuartaleve dhe vitit.
 • Paraqet të gjitha vërejtjet dhe pengesat e mundshme nga porosia e mallit e deri te pranimi i mallit tek blerësit.
 • Përcakton kornizat për mënyrën e prezentimit të mallit në treg
 • Kontrollon tregun (konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun etj)
 • Bën vizita në teren,kryentakime me blerësit
 • Raporton në bazë të standardeve të vendosura nga kompania .
 • Përkujdeset për mbajtjen e të dhënave të klientëve, si dhe hulumtimin e pikave të reja të shitjes,

Kriteret e Kualifikimit:

 • Patentë Shoferi, kategoria “B”
 • Njohja e punës me kompjuter, Ms Office
 • Aftësi të shkëlqyeshme në prezantim dhe komunikim efektiv me klientë,
 • Të ketë experience në këtë industri konsiderohet si perparesi,

Asistent/e  i/e shitjes nga zyra (Call Agent)  - Lokacioni Ferizaj

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Kontakton blerësit në baza ditore dhe bënë pranimin e porosive.
 • Përgaditë faturat për liferim të mallit.
 • Përcjell dinamiken e shitjes së produkteve.
 • Kontakton klientët në regjionin e përcaktuar nga kompania •
 • Raporton në bazë të standardeve të vendosura nga kompania .
 • Përkujdeset për mbajtjen e të dhënave të klientëve, •
 • Të ketë përvoj pune konsiderohet si përparsi,

Aplikimin për punë mund ta bëni duke e bashkangjitur CV-në tuaj në e-mail: info@agrocom-ks.com Vetëm kandidatët e perzgjedhur do të kontaktohen për intervistë pune.
Vërejtje: Përcaktoni pozitën e aplikimit në subject.
Afati i aplikimit: 10.02.2023

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet