Venus Hotel
Kamarier/e, Shankist/e, Doorman, Mirëmbajtës, Enëlarës
Shpërndaje
	 	 
Konkurs pune në Venus Hotel
Pozita : Kamarier/e dhe Shankist/e
Detyrat dhe përgjegjsitë:
 • T'i mirëpres mysafirët;
 • T'i informojë mysafirët rreth menysë dhe të bëj rekomandime sipas nevojës;
 • Të merr porosinë si dhe të servoj ushqimin dhe pijet e kërkuara;
 • Të sigurohet gjatë gjithë kohës që mysafirët të jenë të kënaqur me shërbimin si dhe të përgjigjet në mënyrë profesionale ndaj çdo kërkese të tyre;
 • Të kryej detyrat që i caktohen.
Aftësitë:
 • Njohja e gjuhës angleze obligative;
 • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese;
 • I/e motivuar për punë;
 • Përvojë pune.

Pozita : Doorman

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Mirëpret mysafirët e hotelit.
 • Hap dyert e makinave në pritje dhe përcjellje të mysafirëve.
 • Ndihmon ngarkimin dhe shkarkimin e bagazheve nga automjetet e mysafireve.
 • Të ndjekë politikat, procedurat dhe standardet e shërbimit të hotelit.
 • Detyra të tjera të caktuara

Aftësitë:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe prezantim professional.
 • Shumë i përgjegjshëm dhe i besueshëm.
 • Aftësia për të punuar mirë nën presion në një mjedis me ritme të shpejta.
 • Aftësi për të përqendruar vëmendjen në nevojat e mysafirëve, duke qëndruar i qetë dhe i sjellshëm në çdo kohë.

Pozita: Mirëmbajtës

 • Te kete aftesi te mira organizative
 • Te jete energjik dhe punëtor
 • Te kete aftesi te punes ne ekip
 • Te kete pervoje adekuate pune

Pozita: Enëlarës

 • Mbledhja  e pjatave, gotave dhe elementeve tjera në kuzhinë
 • Vendos enët e pastra në hapsirat e caktuara për servim.
 • Aftësi të punës nën presion.
Te gjithë të interesuarit për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV-në dhe një fotografi të tyre në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com
Shikime 1230
Kategoria Hoteleri
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US