PREMIUM

Dizajner Grafik

Integral Marketing Design
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Titulli: Dizajner Grafik

Kompania: Integral Marketing Design

Përgjegjësitë e punës:

 • Përgatitë ilustrime-dizajne grafike në baza ditore për nevojat e kompanisë
 • Përgatitë promocionet ditore, javore dhe mujore;
 • Paraqet në mënyrë ilustrative konceptet dhe dizajnet e materialeve të kërkuara;
 • Raporton në baza ditore tek udhëheqësia;
 • Të sygjerojë koncepte kreative tek udhehëqesi


Kualifikimet:

 • Të jetë fleksibil në oraret e caktuara;
 • Kandidatët preferohet që të kenë diplomë Universitare në fushën e dizajnit grafik;
 • Të jetë kreativ/e për të prodhuar ide dhe koncepte të reja;
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter, njohuri të programeve për dizajnim Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator si dhe të HTML5, CSS3, Ajax dhe Javascript;
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës Angleze (në shkrim dhe në të folur);
  Së paku një vjet përvojë pune në fushën përkatëse;

  CV – të dhe referencat që dëshironi të dërgohen në hr@imd.al

Shikime 3,050
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 12/02/23 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management