1
PREMIUM

Agjent/e i/e Shitjes

Ruaj
Aroma Air
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Aroma Air hap konkurs për Agjent/e i/e Shitjes ne teren

Vendi i punes: Prishtinë (1), Ferizaj (1).

Aroma Air nga Stol LLC është kompani përfaqësimi i produkteve higjienike te brendeve Scent Company dhe GuruAromas për të gjithë teritorin e Kosoves, si aorma profesionale, pastrues tualeti, sprej kunder insekteve. Në vazhdën e zgjerimit të mëtutjeshëm ne tregun e Kosoves, për plotësimin e vendeve të punës në rajonin e Prishtines dhe Ferizajt, shpall konkurs për poziten:

-Agjent/e i/e Shitjes (Prishtine, Ferizaj)

Detyrat dhe kualifikimet

Detyrat:

 • Promocion dhe prezantim të produkteve tek klientët.
 • Dërgesa dhe shitje direkte të produkteve tek klientët
 • Viziton në baza ditore konsumatorët për prezantim dhe shitje të produkteve.
 • Miremban rrjetin ekzistues te klienteve dhe perveteson klient te rinj
 • Respekton politikat dhe procedurat e kompanisë.

Kualifikimet:

 • Të jetë komunikues dhe i/e afte per te prezentuar produktet tek klientet
 • Të jetë bashkëpunues, vetemotivuar dhe  orientuar ne arritje te rezultateve
 • Me vetë iniciativë të zgjeroj rrjetin e shitjes.
 • Përvojë pune ne shitje e preferueshme
 • Patentë shoferi kategoria B.  
Cfare ofron Stol LLC:
 • Page konkuruese (baze + bonuse në baze të performances)
 • Mundesi per zhvillim te vazhdueshem profesional dhe karriere 
Të interesuarit të aplikojnë duke dërguar CV deri më 30.01.2023, në llcstolks@gmail.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet