1
PREMIUM

Shofer/e (5)

Ruaj
EL Taxi
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

EL TAXI - KONKURS PUNE

Taxi më i ri në Prishtinë!

Ju ftojmë të bëheni pjesë e rrugëtimit tonë ELEKTRIK!

EL TAXI është e përgjegjshme ndaj ambientit, e përgjegjshme dhe profesionale në ofrimin e shërbimit të bartjes së pasagjerëve dhe ofron kushte të mira dhe ambient të këndshëm për punë.

Shofer/e (5 Vende)

Ju duhet të keni:

  • Patent shofer (valid) të kategorisë B;
  • Përvojë paraprake në vozitje (së paku 2 vite) – preferohet përvoja paraprake në bartjen e pasagjerëve;
  • Aftësi për të menaxhuar vozitjen dhe pritjet e gjata në komunikacion;
  • Aftësi për të gjetur rrugë alternative që klienti të mbërrij në kohë në destinacionin e tij;
  • Disponueshmëri për të punuar me orar fleksibil;
  • Njohuri shumë të mira të lagjeve dhe rrugëve të Prishtinës;
  • Mosha e preferuar (30 – 55) vite.

Ne ju ofrojmë:

  • Kontratë afatgjate;
  • Orar fleksibil;
  • Pagë konkurruese dhe bonuse mbi mesatare.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në: +383 49 888 553

Shikime 4,724
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 31/01/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet