1
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

ATRIUM hap konkurs për vende të lira të punës. ATRIUM është  kompani qe merret me shitjen produkteve përcjellese për dyer dhe dritare,material per xhama,fasadave ventiluese dhe aksesorëve te tjerë.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, ATRIUM kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendet e punës:

Depoist – 2 Pozita

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Pranimi dhe dorëzimi i porosive
  • Përgjegjës për kontrollin dhe menaxhimin e stokut
  • Përgjegjës për përgaditjen e mallit për shitje
  • Mirëmbajtja e depos dhe me gjerë
  • Përgjegjës për ngarkimet e agjentëve të shitjes
  • Detyra tjera të ngjashme të caktuara nga mbikëqyrësi.

Vendi i punës:Lipjan (Afer rrethit te QMI)

Për të aplikuar për punësim, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në e-mail: info@ATRIUM-KS.COM
Për informata kontaktoni në numrin: 044 505 113

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen. Konkursi mbetet I hapur deri më datën 31.01.2023.

 

Shikime 3,634
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 31/01/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management