Konsulent i Kujdesit ndaj Konsumatorit/Customer Care Consultant (German, Italian, French)

The HeadHunter Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konsulent i Kujdesit ndaj Konsumatorit/Customer Care Consultant - German, Italian and French Language

Për klientin tonë, kompani internacionale me zyre në Prishtinë, ne jemi duke kërkuar Konsulent të Kujdesit ndaj Konsumatorit/Customer Care Consultant i cili është folës i njërës prej këtyre gjuhëve:

-Gjermanisht

-Italisht

-Frengjisht

->Detyrat e juaja përfshijnë:

 • Inbound&Outbound Calls
 • Pajisja me informatat e duhura rreth shërbimeve
 • Përgjigja e pyetjeve, kërkesave dhe ankesave të konsumatorit
 • Ruajtja dhe rritja e kënaqësisë së konsumatorit
 • Sjellje profesionale

->Cka kërkohet nga ju?

 • Niveli B2 i gjuhës
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese
 • Pozitivitet
 • Gatishmëri për marrje të vendimeve të shpejta
 • Aftësi adaptimi me dinamikën e punës

->Cka përfitoni nga kompania?

 • Pagë konkurruese fikse + bonuse
 • Mundësi zhvillimi profesional
 • Trajnime të vazhdueshme
 • Ambient i këndshëm dhe shoqëror

Të gjithë aplikantët mund t’a dergojnë CV-në në këtë email:

m.sopjani@theheadhunter.com

Shikime 2,879
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 11/02/23 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management