1
PREMIUM

Teknik të ashensorëve (4), Ndihmës teknik (4), Kujdestar nate

Ruaj
Ejona
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
  1. Teknik të ashensorëve / liftave - Prishtinë, Pejë, Prizren & Vushtrri (4 pozita)
  2. Ndihmës teknik - Pejë, Prishtine, Prizren & Vushtrri (4 pozita)
  3. Kujdestar nate - QKUK Prishtinë 
Kualifikimet:
  • Përvojë pune në laminë e ashensorëve Teknik të ashensorëve
  • Njohuri e përgjithshme të instalimeve Ndihmës teknik
  • Përgjegjshmëri dhe reagim i shpejtë Kujdestar nate - QKUK
Përgjegjësitë:
  • Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i ashensorëve  Teknik të ashensorëve
  • Ndihmës i ekipeve të ashensorëve dhe të ngrohjes & ftohjes  Ndihmës teknik
  • Kujdestaria në QKUK për mbikqyrje të ashensorëve & klimatizimit  Kujdestar nate - QKUK
Të interesuarit të kontaktojnë përmes email-it ose numrit kontaktues. 
 
Kontakti:
ejona@ejona.com
049137987

Shikime 5,971
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 11/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet