Stella Petrol
Menaxher kryesor i pompës, Udhëheqës i ndërrimit, Shitës i derivateve
Shpërndaje
	 	 

Stella Petrol hap konkurs të punës në pikën e shitjes në Prishtinë.

1. Menaxher kryesor i pompës

 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
 • Të barazoj punëtorët në fund të ditës
 • Të pranoj mallin
 • Te ketë paraqitje profesionale
 • Orari i punës i plotë
 • Bashkëpunon me tërë stafin

2. Udhëheqës i ndërrimit

 •  Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve    profesionale në bazë të kerkesave.
 • Të udhëheq punëtorët
 • Te ketë paraqitje profesionale
 • Orari i punës i plotë
 • Bashkëpunon me tërë stafin

3. Shitës i derivateve

 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
 • T’i furnizojë klinetet me derivate sipas kërkesave të tyre
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat  ku zhvillohet puna të jëtë e pastër
 •  Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi
 • Te ketë paraqitje profesionale
 • Përkujdeset për raftet (vendosja dhe largimi i artikujve)
 • Orari i punës me ndërrime
 • Bashkëpunon me tërë stafin

Të interesuarit të na shkruajnë në numrin e telefonit në viber +38345588533 ose të dërgoni CV në emailin stella.gjakove@hotmail.com

TAGS: Stella PetrolPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 574
Kategoria Të tjera
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US