1
PREMIUM

Teknik i kontabilitetit (Zyrtar për Financa)

Ruaj
Alba Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Alba Group hap konkurs për:

 • Teknik i kontabilitetit (Zyrtar për Financa)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Regjistrimi i faturave të blerjes, faturave të shitjes.
 • Regjistrimi i transaksioneve bankare.
 • Dakordimi i llogarive financiare (LLA&LLP).
 • Barazimi i Arkave.
 • Kryen punë dhe detyra të fushës përkatëse sipas kërkesës së menaxhmentit.

Kualifikimet e kërkuara

 • Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik.
 • Certifikate per Teknik Kontabiliteti  ( perparesi )
 • Të ketë minimum 1 vit përvojë pune në Kontabilitet apo Financa.
 • Aftësi të mira në përdorimin e MS Office (Veqanerisht në Excel).
 • Të posedojë patent shofer Kategoria B  (Perparesi)
 • Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizative dhe në zgjidhjen e problemeve.
 • Të jetë në gjendje të punoj si në mënyrë të pavarur po ashtu edhe në ekip.

Orari: 08-16:30 , E Hëne - E Premte

Menyra e aplikimit:

Mund të dërgoni CV në email: AlbaGroupfinanca@gmail.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet