PREMIUM PLUS

Rrobaqepëse (Praktikante)

Pristine Original
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pristine Original hap konkurs për Rrobaqepëse (Praktikante)

Kerkojme Rrobaqepëse (Praktikante), me mundësi punësimi pas 1-3 muajve  (varesisht sa eshte e shkathët per të mësuar).

Të jetë e interesuar per mësim te qepjes
Të ketë vullnet për punë, energji pozitive dhe e pershtatshme për punë në grup.
Preferohet mosha 17-25 vjet
Të ketë vendbanimin në Prishtinë.

Orari i punës : 08:00 - 16:00
Weekend : Pushim
Lokacioni : Prishtinë Qendër

Te gjithë të interesuarit për punë ju lutem kontaktoni në:

+38348400511
info@prstine.com
www.prstine.com 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management