1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Metaltech zyre e dizajnit dhe fabrika e prodhimit te mobiljeve, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat te interesuar për pozitën e hapur të punës 

 (2) Arkitekt /e    -   Dizajner /e enterieri

KUALIFIKIMET: 

Nga kandidatët kërkohet:

 • Të ketë paraqitje profesionale,
 • Diplomë universitare në fushat si Arkitekturë, Dizajn,
 • Përvojë së paku 2 vite ne projektim dhe dizajnim.
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Përvojë të gjerë me ArchiCAD 3dMax dhe Microsoft Office.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
 • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.
 • Të posedoj patentshofer kategoria B

PËRGJEGJËSITË: 

 • Komunikim me klientët dhe bashkëpuntorët e kompanisë. 
 • Dizajnimi dhe menaxhimi i proceseve të prodhimit në punëtori. 
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i projekteve në terren. 
 • Përgaditja e raporteve javore dhe mujore për punët e përfunduara. 

Graphic Media Designer

KUALIFIKIMET: 

 • Të ketë përvojë në punë në dizajnim grafik (freelance, praktikë, projekte vullnetare apo personale, etj.);
 • Të ketë aftësi të mira të komunikimit (në të folur dhe në shkrim në gjuhë shqipe dhe angleze);
 • Njohje e adobe photoshop dhe softwerave te dizajnit e obligueshme.
 • Të ketë aftësi të mira organizuese dhe të jetë i/e përpiktë;
 • Njohuri paraprake ne social media e preferueshme.
 • Orar Fleksibil.

PËRGJEGJËSITË: 

 • Krijon dhe dizajnon përmbajtjen digjitale (foto, video, etj.) për rrjete sociale dhe tjera mediume të informimit publik të organizatës.
 • Krijon dhe dizajnon materiale promocionale për printim fizik dhe fushata sipas nevojes.
 • Mirëmban dhe funksionalizon pajisjet e punes aparatet fotografike, kamerat, etj.).
 • Strukturon dhe organizon profesionalisht të gjithë përmbajtjen digjitale.
 • Sugjeron dhe përfshihet në ide të promovimit dhe marketingut, në koordinim me menagjerin e marketingut.

(2)Praktikant /e i arkitektures – Dizajner /e enterieri.

Kriteret e përgjithshme për aplikim për praktikë me pages.

Të drejtë aplikimi kanë të rinjtë:

 • Deri në moshën 29 vjeçare;
 • Në vitin e fundit të studimeve apo të diplomuar në nivelin Bachelor të arkitektureës apo dizajn enterier.
 • Të kenë interesim për avansim dhe punësim në sektorin e dizajnit të brendeshëm dhe mobiljeve.
 • Fleksibilitet në orarë për studentë.
 • Kandidateve të perzgjedhur do tu mundësohet punësim në kompani
 • Kandidatët do të marrin aftësim praktik dhe do të lëshohen certifikata në fund të praktikës

Saldues

Te kete eksperience ne saldim me Co2

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse në:  metaltechksinfo@gmail.com

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Per informata shtes kontaktoni 048411117

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Shikime 7,140
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 09/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet