1
PREMIUM

Kuzhinier, Ndihmës Kuzhiner

Ruaj
Aurora Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Aurora Group hap konkurse pune për këto pozita:
  • Kuzhinier (550-600)
  • Ndihmës Kuzhiner (350-400)
    (Paga varion nga eksperienca dhe efiqienca ne punë)

Numri kontaktues për të interesuarit: 045 560 570

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet