Operator i Makinerisë, Operator i Kranit, Shofer Kamioni (Kategoria CE)

TerraStone
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Fabrika e Mermerit dhe Granitit Terrastone Kosova shpall konkurs për 3 Pozita të punës:
  • Operator i Makinerisë
  • Operator i Kranit
  • Shofer Kamioni (Kategoria CE)

Afati për aplikim deri më: 15.02.2023

Të interesuarit të lajmërohen në 048 810 777 

Shikime 2,815
Kategoria Prodhim
Skadon 15/02/23 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management