1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Për klientin, DEKRA Arbeit kërkon pozicionin e punës:
 Kuzhinier
 
Detyrat dhe përgjegjësitë për pozicionin e Kuzhinierit
  • Menaxhimi i kuzhinës
  • Përpilimi i menusë (së bashku me udhëzimet për secilen pjatë)
  • Menaxhimi i ndihmsave të kuzhinës (deri në 4 persona)
  • Përgatitja e kuzhinës për drekë dhe darkë
Kualifikimet dhe kërkesat e punës:
  • Të ketë të paktën 3 vite përvojë pune në fushën përkatëse;
Përfitimet:
  • Paga mbi mesataren,
  • Vendndodhja në qendër të Prishtinës,
Kandidatët që plotësojnë kriteret e mësipërme, luten të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën e: info.ks@dekra.com, ose të kontaktojn në numrin e telefonit +383 49 976 999

Shikime 3,062
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 26/01/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet