1

Asistente Administrative, Asistente e Shitjes

Ruaj
NT Charlie
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Butiku Charlie ne Grand Store hap konkurs për vend të lirë pune, për: 


Pozita: Asistente e Shitjes

Kualifikimet:

 • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
 • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Benefitet e punes:

 • Ushqimi
 • Transporti
 • Rroga + Perqindje
 • Kontrate te punes
 • Skema e pensioneve
 • Ekstra zbritje për blerje ne dyqanin Charlie

Pozita: Asistente Administrative

Detyrat & Përgjegjësitë:

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave administrative;
 • Kontaktimi me furnitorët dhe kientët e kompanisë;
 • Përgjegjëse për komunikime elektronike dhe informim;
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrativ dhe atij jo-administrativ;
 • Regjistron llogaritë e arkëtueshme dhe llogaritë e pagueshme;
 • Regjistron depozitat dhe pagesat bankare;
 • Mbajtja e marrëdhënieve me furnitorët;
 • Krijimi I raporteve dhe interpretimi i te dhenave;

Kriteret:

 • Të ketë të përfunduar bachelor në Menaxhment apo ngjashëm;
 • Njohuri të mira të paketës MS Office;
 • Etikë pune dhe përpikmëri;
 • Njohja e gjuhes Angleze;

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail:

hr.charlie@grandstore-ks.com duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI – Pozita për të cilën aplikoni.

-Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

-Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet