1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KNT SH.P.K Pejë shpallë konkurs për pozitat:

 1. Wordpress (5)
 2. SEO (5)
 3. Dizajner/e Grafik/e  (5)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të përballoj punë dinamike në baza ditore
 • Të ketë vullnet për të mësuar
 • Saktësi dhe fokus në punë
 • Të punojë orare të plotë
 • Të ketë aftësi të komunikimit
 • Të jetë proaktiv dhe team player.

Çka ofron KNT:

 • Ndihmë nga i gjithë stafi për aftësim profesional
 • Mentorim dhe këshilla
 • Ambient profesional

Ju lutemi që të aplikoni në këtë vend pune duke dërguar CV-të tuaja (që duhet të përfshijë një foto, e-mail dhe nr. Tel) në: info.kntgroup@gmail.com duke shënuar në subjektin e email-it tuaj "Wordpress” nëse aplikoni për pozitën e parë, "SEO" për pozitën e dytë dhe "Dizajner/e Grafik/e për pozitën e tretë.

Vetëm kanditatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Lokacioni: Pejë

Shikime 6,492
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 08/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet