Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
AGGA shpk ne bashkëpunim me FROOGAL Sarl dhe partneret tjerë nga Zvicra, dëshiron të rrit numrin e personelit nga Kosova. AGGA shpk kërkon personel të motivuar për të plotësuar pozitat si më poshtë.
Call Agent (10) - Inbound dhe outbound agjent 2 në gjuhën frënge dhe 8 ne gjuhën gjermane.
 
Kualifikimet:
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit,
  • Niveli i gjuhës për inbound B2.
  • Aftësi të mira kompjuterike,
  • Aftësi te mira organizative,
Ofrojmë:
  • Pagë konkuruese bazuar ne aftësitë e juaja komunikative,
  • Ambient i mire pune,
  • Trajnime profesionale ne shitje, zhvillim personal ne shitje dhe marketing,
  • Mundësi për avansim ne karrierë.
Të interesuarit për aplikim CV-të mund ti dërgojnë në: info@agga-ks.com.

Shikime 5,380
Kategoria Mbështetje e Konsumatorëve, Call Center
Skadon 12/02/23 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management