1

Kontabilist/e

Ruaj
Evapify
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vende të lira pune nga kompania “Evapify”

Emri i pozitës; Kontabilist

Vendi: Prishtine

Evapify është kompani që si aktivitet primar ka distribuimin dhe shitjen vapës (cigareve elektronike me avullosje) në rajon, me zyre qendrore në Prishtinë.

Kompania do të ofrojë:

 • Pajisje moderne;
 • Pagë konkurruese;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Trajnime profesionale;
 • Mundësi zhvillimi profesional në një kompani vazhdimisht në rritje.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Regjistrimi i faturave të blerjeve vendore dhe importeve në përputhje me standardet e kontabilitetit dhe ligjet e tjera te zbatueshme.
 • Mirëmbajtja e dokumentacioneve financiare në bazë të kërkesave ligjore.
 • Mbulon kontrollimin e faturave të shitjes dhe blerjes duke mbikëqyrur gjithë dokumentacionin përkatës;
 • Kontrollon regjistrimet e arkëtimeve dhe pagesave sipas llogarive;
 • Menaxhon dhe mirëmban stokun/depon e produkteve të kompanisë;
 • Krijimi i raporteve të ndryshme sipas kërkesës së menaxhmentit.
 • Harton dhe raporton raportin ditor të borxheve;
 • Bën përgatitjen e deklarimeve (përfshirë edhe TVSH-në) dhe i dërgon për aprovim tek Menaxheri

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik;
 • Te ketë njohuri të avancuara për kontabilitet;
 • Përvojë pune minimum 2 vjet;
 • Njohja e gjuhës angleze përparësi;
 • Aftësi të avancuara të komunikimit verbal dhe përmes e-mailit;
 • Aftësi analitike në punë;
 • Të jetë i/e gatshme për të përvetësuar vazhdimisht njohuri e shkathtësi të reja në punë;
 • Të jete i/e aftë të punojë në grup dhe punë individuale.

Aplikimet mund ti dërgoni deri më 25.01.2023 në hrkosovo@evapify.com duke përfshirë CV-në aktuale dhe një përshkrim të shkurtër se pse kjo pozitë është e përshtatshme për ju.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet