1

Praktikant në Kontabilitet/Financa (2)

Ruaj
Dino Company
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Dy (2) Praktikant ne Zyrën Qendrore të Kontabilitetit – Financa (me mundësi punësimi)

Paga: Me Pagese

Lokacioni: Lipjan

Kandidati/ja duhet të plotësoj këto kushte:

 • Diplomë në Fakultetin Ekonomik (Financa, banka dhe kontabilitet) (e preferuar)
 • Të jetë Teknik i Certifikuar (e preferuar)
 • Të ketë aftësi të mira në përdorimin e MS Office (veçanërisht në Excel dhe Word);
 • Të ketë aftësi të mira analitike;
 • Të ketë aftësi të mira në shkuarjen e raporteve të ndryshme për punë;
 • Të jetë i/e gatshëm/e për të përvetësuar vazhdimisht njohuri dhe shkathtësi të reja në punë.

Kandidati/ja në fund do te aftësohet në Fushën e Kontabilitetit si më poshtë:

 • Regjistrimet në kontabilitet, respektivisht faturat shitëse, blerëse, shpenzime, etj;
 • Regjistrimin dhe mirëmbajtjen e të dhënave në kontabilitet;
 • Regjistrimin dhe llogari mbajtjen e të dhënave për shitje, blerje, shpenzime etj;
 • Përgatitjen e listave mujore, për punëtorët për pagesat e tyre;
 • Regjistrimin e transaksioneve nga ekstraktet e bankës, menaxhimin e pagesave me arkë;
 • Përgatitja e raporteve mujore për raportim në ATK;
 • Përfaqësimin e biznesit para institucioneve financiare kur kërkohet nga punëdhënësi;
 • Prezantimin e biznesit nëse kërkohet nga kompania,
 • Punë të tjera në lëmine e financave dhe të kontabilitetit me interes për kompaninë.

Procedura për aplikim: 

Te gjithë te interesuarit mund te dërgojnë CV ne emalin: finance@dino-company.com apo ne numrin kontaktues: 044518708.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet