1
PREMIUM PLUS

Inxhinier Elektrik dhe Mekanik (3)

Ruaj
Ujë Dea
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Uje Dea shpall konkurs pune per :

Inxhinier Elektrik dhe Mekanik (3)

Vendi: Gjilan

Uje Dea është anëtare e grupit të njohur botëror KHS nga GJERMANIA. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe prodhimin e ujit te ambalazhuar.

Detyrat e punës:

  • Mirëmbajtja dhe riparimi i pjesëve elektrike dhe mekanike të makinave ne prodhim;
  • Diagnostifikim specifik i makinave;
  • Servisim i makinave;
  • Leximi i dokumenteve teknike.

Kualifikimi i nevojshëm:

  •  Kualifikimi Universitar / Inxhinier i diplomuar;
  •  Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip;
  •  Vetë-iniciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë;
  •  Njohuri mesatare të gjuhes angleze.

ADEA GROUP ju ofron:

Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.

Të gjithë të interesuarit, luten të dërgojnë Autobiografinë (CV) e tyre me dokumente përcjellëse në info@ujidea.com më së largu deri më 02.02.2023

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 5,977
Kategoria Inxhinieri
Skadon 02/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet