PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kompania TripTaxi shpall konkurs për :

Shofer/e (10)

Bazista (2)

Kriteret e kërkuara:
  • Patente shofer te kategorise B;
  • Pervoja e punes e deshiruar por jo e domosdoshme.
Detyrat:
  • Bartja e pasagjerëve te kompanise;
  • Mirembajtja e vetures se kompanise;
  • Respektimi i orarit dhe i klientit.
TripTaxi ofron: 
  • Kontrate pune afatgjate;
  • Page te rregullt dhe mbi mesatare.
  • Ambient te sigurt pune.

TripTaxi eshte vetmja kompani e taksive ne Kosove e cila ofron nje dite pushimi ne cdo jave per punetoret e saj.

TripTaxi punon me tri nderrime.

Te gjithë të interesuarit te kontakojnë ne numrin
+383 48 101 052
 
 

Shikime 3,652
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 08/02/23 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management