1
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

‘’ELNOR SH.P. K” kompani e specializuar në prodhimit e produkteve nga druri e cila veçohet me produkte unike dhe shërbim cilësor ka kënaqësinë të ofroj mundësi punësimi afatëgjatë, me mundësi të shkëlqyeshme për karrierë të suksesshme dhe zhvillim individual për kandidatet ambicioz dhe të përkushtuar. Elnor ofron vend pune me standarde të larta profesionale dhe teknologji te avancuar, ambient miqësor pune dhe sigurim shëndetësor.

Ofrojm 10 vende të lira pune:

 • 5 Monter
 • 2 Punëtor Logjistike
 • 3 Punëtor prodhimi

 Monter

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Të kenë të kryer arsimin e mesëm.
 • Të kenë përvojë së paku 2 vite në montim të mobiljeve.
 •  Të posedojn patent-shofer.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Aftësi për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme.
 • Shkathësi në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës.

 • Punëtor Logjistike

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Të kenë përgatitje të mesme shkollore
 •  Të kenë përgatitje të mirë fizike.
 • Të kenë së paku 1 vitë përvoje pune nga lëmia përkatëse, dhe
 • Të kenë motiv të lartë dhe aftësi për punë

  Përgjegjësitë dhe detyrat:
 • Realizimi i porosive për blerës, 
 • Ngarkimi/shkarkimi i mallrave,
 • Detyra shtesë të kërkuara nga punëdhënësi.

 • Punëtor Prodhimi

Kualifikimet e kerkuara:

 • Aftësi për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme
 • Të këtë aftësi për punë në grup dhe shkathësi në zgjedhjen e punëve të ndryshme për të cilat është përgjegjës.
 • Përvoja e punës e mirëseardhur.

Mosha e preferuar: 25 - 45 vjeçar.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.Të gjithë të interesuarit të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: info@elnor.eu apo të lajmerohen në këtë numër kontaktues: +383 49 467 819.

Shikime 5,700
Kategoria Prodhim
Skadon 08/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet